PP konferenciák

Pénz, de honnan? – 2022 Miskolc
Regionális roadshow Észak-Magyarország Régió kkv-döntéshozóinak

A Pénz, de honnan? roadshow most is, mint 20 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat. Előadóink konzultáció keretében segítenek minden egyedi igényre megtalálni a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.  
Most nehéz időket élünk! Az EU-s pályázati források megakadtak, bizonytalanná váltak. A gazdasági válság, a kétszámjegyű infláció, az árak egekbe emelkedése és a bizonytalan, kiszámíthatatlan gazdasági környezet új kihívások elé állította a kkv-szektor döntéshozóit. Most minden segítséget igénybe kell vennünk! A tét nagy: összedőlhet a cégünk, ha nem kapcsolunk éber üzemmódra.
Várjuk a mikro-, kis- és középvállalati döntéshozókat! Konzultáljon a helyszínen az előadókkal saját problémáinak megoldásáról!
A részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!
Várjuk szeretettel a helyszínen! Már nincs videóközvetítés.

Tovább olvasom »

Jelöltesse cégét a 2022. évi Üzleti Etikai Díjra!

Kis-, közép-, nagy- és multinacionális cégek (profitorientált vállalkozások) jelentkezését várjuk, melynek vezetői, munkatársai úgy érzik, hogy etikus, felelősségteljes magatartással vesznek részt az üzleti életben, és ezért pályázni szeretnének a 2022. évi Üzleti Etikai Díjra. Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta, immár 23. éve az üzleti életben etikusan működő cégek rangos elismerése.

Tovább olvasom »

Szervezetfejlesztési trendek – 2022
Most megdőlhet a cég, ha nem stabilizáljuk!

Ne várjuk meg, míg a teljes profitot elviszi az infláció! Készítsük fel a vállalat szervezetét a megpróbáltatásokra!
Most olyan világot élünk, amelyben az eddig jól működő, stabil globális és helyi rendszerek sorra megdőlnek, instabillá válnak. Ez a veszély a cégünket sem kerülheti el. Percenként újabb és újabb katasztrófahelyzetekkel találhatjuk szembe magunkat. A károk gyors elhárítása közben már kezdjük el a felkészülést a váratlan külső csapásokra, a cég szervezetét a lehető leggyorsabban stabilizáljuk, állítsuk katasztrófaálló üzemmódba. Ha nem tesszük, törvényszerűen bekeletkezik a káosz.
3 területen kell az alappilléreket megerősítenünk: 1. Bevételnöveléssel és költségcsökkentéssel, hatékonyságjavítással. 2. A szervezet rugalmasságának, változásképességének, rezilienciájának erősítésével. 3. A humán erőforrások, a menedzsment és a vállalati kultúra paradigmaváltásával.
Ha tudatosan készülünk rá, sikerülni fog! Mit tegyünk másként?
A Szervezetfejlesztés – 2022 konferencián sok-sok gyakorlati tennivaló, azonnal hasznosítható tudás, jó tanács hangzik el a legjobb szakemberek tolmácsolásában, melyből minden kkv-döntéshozó töltekezni tud.

Tovább olvasom »

Social Media – 2023
Az óriás platformoktól eltávolodás éve

A 3rd party cookie-k kivezetése, még ha a Chrome el is halasztotta egy évvel, a social médiában hirdetést alaposan megdrágította. A felhasználók azonosítása, a testreszabott, releváns adataikhoz hozzájutás nagy leleményességet, egyéni megoldásokat, technológiafejlesztéseket és jelentősen megemelt büdzsét igényel. Mert nem mondhatunk le a social media, mint legjobb hirdetési felület használatáról!

Minél rövidebb, annál jobb! 2023-ban is a legfőbb szabály lesz? A kiterjesztett valóság felé menetelünk? Ebben elsüllyedhetünk? A digitális közösségek soha nem látott mértékben virágoznak. Lehet, hogy ez lesz a fő csapásirány? Segít a fejlett technológia és a személyes megszólítások, a kis közösségekbe bejutás, azzal összeolvadás? Más szintre kell fejlesztenünk a tartalomgyártó képességünket. Az egyre hatékonytalanabb META platformok helyett az új népszerű közösségi felületeken költsük el a büdzsénket? Többet kell kihozni a saját weboldali sütikből? Hogyan?
Az idei őszi Social Media konferencián a legjobb marketingszakértőktől, a szakma gurujaitól óriási mozgásokról, rengeteg újdonságról, izgalmas változásokról hallunk majd. Közben a legtitkoltabb, sikert hozó tudást is megosztják velünk.
Várunk idén is! Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketing szakemberként a te dolgod a cégednél social media eredményes, üzleti célú használata, ha fel szeretnéd frissíteni a tudásodat a legújabb trendekkel, hogy időben felkészülj a változásokra.

Tovább olvasom »

KATA!
Váltsunk vagy maradjunk?

Nagy problémát okozott a Kata-törvény nyár közepi elfogadása, s a drasztikus változások mellett a rövid határidő a mintegy 450 000 egyéni vállalkozónak, Bt.-knek, ügyvédi irodáknak, kkt-knak és a könyvelőknek.  A törvény szerint már augusztus 15.-étől indulhatnak az átjelentkezések más adónemre, illetve szeptember 1-től már nem lehet használni a KATÁS adózást a Bt.-knek egyáltalán, az egyéni vállalkozóknak csak a lakosság felé.
Rengeteg kérdés vár még megválaszolásra. A jó döntéshez és a pontos tennivalókhoz nyújtanak szakértő előadóink segítséget még időben, a szoros határidők lejárta előtt.
Várjuk a KATA-adózást folytatott érintetteket, valamint könyvelőiket! Minden kérdésre választ adnak szakértő előadóink annak érdekében, hogy az érintettek meghozzák a lehető legjobb döntést ebben a nehéz helyzetben.

Tovább olvasom »

Előregisztráció a KKV-AKADÉMIA 2022. őszi konferenciáira
Várjuk a helyszínre, videón távolról vagy a kettőt kombinálva!

Ha már járt a PP Konferenciákon, illetve rendszeresen használja a legfrissebb üzleti tudás megszerzésére, már tudja, hogy érdemes előre megváltania a jegyeket. A gyorsan változó, kiszámíthatatlan világban a sikeres működés nem megy már másként, csak naprakész tudással, s annak azonnali beépítésével a cég működésébe.

A váratlanra csak akkor tudunk felkészülni, ha már a bekövetkezése előtt számítunk rá!  Ha a KKV-AKADÉMIA konferenciáira jár, nagyon kevés időráfordítással másként nem megszerezhető gyakorlati tudásokra, tapasztalatokra és a közeli jövőről elsődleges információkra tehet szert.  A mindennapi üzletmenet legfelkészültebb szakértői nem csak a változás trendjeit, hanem az eredményt hozó konkrétumokat is megosztják a kkv-döntéshozókkal.

Tovább olvasom »

2022. 1. féléves videókonferenciáinak utólagos megtekintése
Pótoljuk be az elmulasztottat!

Annyi minden történt 2022 első félévében, ami miatt folyamatosan hozzá kellett igazítani  a PP Konferenciák mondanivalóját a sűrűn jövő krízisekhez. 17 darab  PP – BKIK hibrid konferenciát rögzítettünk videón, s megszerkesztve utólag is elérhetővé teszünk azok számára, akik lemaradtak róla, mert akkor még nem gondolták, hogy a tartalmuk hamarosan nagyon hasznossá fog válni. A krízisek ugyanis állandósultak, szaporodtak, ahelyett, hogy eltűntek volna az életünkből. A konferencia előadói a már nyilvánvalóvá vált globális és hazai szintű válságokat előre jelezték és megoldásokat is nyújtottak a krízisek hatásainak csökkentésére a hazai kkv-knak.

Érdemes visszanézni a tematikákat, szinopszisokat, s utólag is tanulni a páratlanul hasznos tartalomból.

Tovább olvasom »

További konferenciák

KATA!

aug
18

Élő videókonferencia konzultációval